MALZEMELER ... 4 yumurta
1 bardaktan bir parmak eksik şeker
1 su bardağı un
yarım fincan zeytinyağ
1 paket kabartma tozu
vanilya
10 su bardağı süt
2 poşet kakaolu puding
1 poşet krem şanti
1 poşet kakaolu pasta kremesı
ve kakaolu petibör büskivi
YAPILIŞI...Yumurta, un, şeker ,zeytinyağ, kabartmatozu ve vanilyayı iyice çırpıyoruzz.büyük dikdörtgen borcamı yağlayp bukarışımı boca edip 175 derecede pişirin. soguduktan sonra üzerine 2 su bardağı süt dökün . diğer taraftan bi tencerede 6 bardak süte 2 poşet pudingi pişirelim sıcak sıcak kekin üzerine boşaltalım. özerine bi sıra büskivi dizelim soğumaya bırakalım. Sonra kremşanti ile pasta kremasını 2 bardak sütle çırpalım. büskivilerin üzerine dökelim güzelce yayalım büskivileri robottan geçirip toz haline getirelim. tel sügeçle pastanın üzerini kapatalım. çok leziz bir yaş pasta oluyoo denemenizi tavsıye ederim...AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder