1KİLO İSPANAK YARIM DEMET YEŞİL SOĞAN YARIM DEMET DEREOTU 1SUBARDAĞI PEYNİR(ARZUYA GÖRE LOR ÇÖKELEK) 3YUMURTA 1SUBARDAĞI YOĞURT 1SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞ TUZ YAPILIŞI: FIRIN TEPSİSİ MARGARİNLE YAĞLANIR.TEMİZLENMİŞ ISPANAK YEŞİLSOĞAN VE DEREOTU UFAK UFAK DOĞRANIR ÇUKUR BİR KABA BOŞALTILIR. ÜZERİNE ZEYTİNYAĞININ 3DE 1 GEZDİRİLİR. PEYNİR PULBİBER AZ BİR TUZ İLE HARMANLANIR.DİĞER TARAFTAN YAĞ YOĞURT VE YUMURTA ÇUKURBİR KABIN İÇİNDE İYİCE ÇIRPILIR.YFKALARIN ARASINA HER İKİ KARIŞIMDANDA EŞİTMİKTRDA SERPİLİR. 200 DERECELİK FIRINDA ÜZERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİLİR. ÇOK LEZZTLİ BİR BÖREK OLUYOR.HEMENYAPIN VE TADIN DERİM . HERKESE AFİYET OLSUN |
13 Nisan 2012 Cuma
ISPANAKLI BÖREK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder